Publikationer

Skriver gör jag också vilket hittills resulterat i två tryckta verk. Målsättningen är att hinna med fler, oavsett om jag målar eller skriver så är berättandet alltid den centrala punkten. 

UNGDOMSROMAN

Glödens pris

Det här är berättelsen om Tal som lever omgiven luriga vättar samt ett stort blåtroll. Alla lever de i skuggan av en mycket mäktig man - en man som är långt mäktigare än en människa. En man som också råkar vara Tals far. Människor dör i hans sällskap men det bekymrar honom inte. Det bekymrar däremot Tal, i allra högsta grad. Om hon inte kan ändra hans sätt är kanske den enda lösningen att rymma därifrån och kanske gömmer sig lösningen rakt under hennes fötter? Vad är det egentligen som smyger i källaren om nätterna?


Glödens pris är min debut som författare och en uppföljare är under produktion. Utgavs 2020 av Visto förlag. Tryckt exemplar kan köpas av mig och som e-bok kan du köpa den i närmaste nätbokhandel. 


Idéen till boken fick jag när jag började reflektera över alla betydelser av ordet "far". Det kan vara en pappa, en andlig ledare eller en gud. Varför inte baka samman alla betydelser i en och samma person?

MÅLARBOK

The Wandering

Mind ABC - 

Coloring Book

Här finns hela mitt alfabet samlat i tryck redo att färgläggas! Här finns också små förklaringar om varelsernas namn. 


Det glansiga omslaget skyddar inlagans matta sidor som lämpar sig väl för både kritor och pennor. 


Målarboken kan köpas på svenska BoD som både tryckt bok eller som e-bok. 

FÖR UPPDRAG OCH SAMARBETEN

Kontakta mig