Illustration

Illustrationer utför jag både på uppdrag och i egen regi. Nedan visas några exempel. 

QIBOSSA

The Wandering

Mind ABC

Det började som en utmaning - kunde jag ta fram ett eget ABC - helt bestående av unika fantasidjur? Jag är inte den som backar för en konstutmaning och det här blev ett projekt som sträckte sig över två år.  Som tur är har jag en man som gillar ordvitsar som kunde rädda mig när fantasin började tryta. Det kunde i alla fall göra mig irriterad nog att sparka igång hjärnan på nytt. 


Alfabetet består av blyertsteckningar. Härifrån kommer bland annat Reefcat som gett upphov till en helt egen serie verk. Flera av djuren har bytts ut under resans gång och fler har tillkommit i senare skede. Detta är ett projekt som aldrig kommer bli helt färdigt men ändra form. Nästa utmaning är att återskapa vissa av varelserna i tredimensionell tappning. 

VOSSLOH

RAILSCHOOL

För att göra ämnet rälsunderhåll mer tillgängligt för allmänheten tog jag på eget bevåg fram en rälsskola till Vossloh. Den blev uppskattad och jag får fortlöpande beställningar på nya avsnitt. 

NP support

Kartläggningsmaterial

NP support arbetar med att ta fram hjälpmedel alla som arbetar med unga med neuropsykologiska funktionshinder. Till deras kartläggningsmaterial som är ett kommunikationshjälpmedel har jag tagit fram en serie bilder enligt målgruppens specifika behov.  Det här var ett annorlunda och spännande sätt för mig att illustrera där jag fick sätta mig i skolbänken igen. Nedan är illustrationer av "vara i skogen", "handarbete", "fysik" och "göra läxor". 

FÖR UPPDRAG OCH SAMARBETEN

Kontakta mig